Eiwitdieet

Het SanaSlank dieet is een dieet op basis van veel eiwitten (proteïnen), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam na ongeveer 48 uur over op een andere  energieleverancier: de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is verbranding van het eigen lichaamsvet, een natuurlijke afslankreactie van het lichaam. Dit proces is het ketose proces. Omdat de eiwitrijke producten een hoge hoeveelheid eiwitten bevatten dragen ze bij aan de instandhouding van de spiermassa. Dat is gunstig als je later op gewicht wilt blijven!

SevenDeesSlank werkt met vier verschillende fasen, blokken, waarin aandacht is voor een gezond eetpatroon op de lange termijn en beweging. Als de vier blokken goed worden gevolgd zal er na beëindiging van het dieet, mits er een gezond eetpatroon met voldoende beweging wordt vastgehouden, geen sprake zijn van het alom bekende jojo-effect.

Je start in blok 1, de strenge fase. Hierbij eet je zes keer per dag een speciaal eiwitproduct aangevuld met verse groenten en voedingssupplementen. Als je 2/3 van je te verliezen gewicht kwijt bent mag je naar het volgende blok. Blok 2 is ook wel het gematigde blok, de warme maaltijd bestaat in dit blok uit een stukje vis of mager vlees met groenten. Het afslanken gaat daar nog steeds door. Het is ook mogelijk om blok 2 van het eiwitdieet te starten. De laatste loodjes volgen als het streefgewicht is behaald. Blok 3. je bouwt het eiwitdieet langzaam af en leert ondertussen hoe een gezond eetpatroon er uit ziet en welke producten je beter wel en niet kunt eten. Daarna begin je aan de nieuwe levensstijl in balans, blok 4, waarbij je werkt aan de aanpassing van de oude eetgewoonten en zorgt voor voldoende beweging.

Door het ruime assortiment, meer dan 250 producten, is er volop variatie aan smaken. Dat maakt het dieet goed vol te houden.


SevenDees Slank ziet het eiwitdieet als een hulpmiddel om af te slanken. Om blijvend gewicht te verliezen is het van belang dat er een verandering plaatsvindt in de eetgewoonten en het eetgedrag. 

 
Seven Dees Slank © 2017 - Alle rechten voorbehouden