HET EIWITDIEET IN HET KORT

 

AFSLANKEN MET HET EIWITDIEET

Het eiwitdieet stimuleert de afbraak van vetmassa. Dat is natuurlijk fantastisch, want je verliest enkel wat je teveel hebt en dat motiveert je om het dieet vol te houden.

Heb je overgewicht dan kun je een extra duwtje om af te slanken goed gebruiken en met het eiwitdieet krijg je meteen een flinke duw in de goede richting.

HET EIWITDIEET IS SLECHTS EEN HULPMIDDEL OM JE DOEL TE BEREIKEN

Afslanken, eenvoudig en een verzadigd gevoel zijn slechts drie van de grote voordelen van het eiwitdieet.

Met afslanken alleen ben je er nog niet. Het is natuurlijk geweldig als je je streefgewicht hebt bereikt, maar het belangrijkste is dat je op gewicht blijft. Daarom moet je gezond gaan eten en bewegen.

WAT EET JE

Je volgt het eiwitdieet en vervangt je maaltijden door eiwitrijke producten. Deze eiwitrijke producten zijn speciaal samengesteld en zijn uitstekend van smaak. Ze bevatten veel eiwitten en weinig koolhydraten zodra je het  eiwitdieet op de juiste manier kun volgen. Deze speciale eiwitproducten zijn bij Seven Dees Slank. 

Daarnaast eet je dagelijks veel verse groenten. Om alle benodigde vitaminen en mineralen binnen te krijgen neem je voedingssupplementen.

HET EIWITDIEET IN 4 BLOKKEN

BLOK 1de meest strenge fase. Je eet alleen speciale eiwitproducten met  verse groeten.

BLOK 2de gematigde fase. Je eet speciale eiwitproducten en verse groenten en één keer per dag vlees, vis of een vegetarisch product.

BLOK 2je gaat langzaam weer koolhydraten eten in combinatie met speciale eiwitproducten. Het kan zijn dat je nog een beetje afslankt, maar meestal blijf je op gewicht.

BLOK 4je gaat weer normaal eten, maar dan wel op een gezonde en verantwoorde manier. Zo behoud je je gewicht en kom je niet meer aan.

OP GEWICHT

De belangrijkste periode is aangebroken als je je streefgewicht hebt bereikt. Dan moet je gezond eten en bewegen om op gewicht te blijven. Balans tussen gezonde voeding en bewegen, verstandige keuzes maken en vooral regelmaat is waar het allemaal om draait. Wanneer je weet hoe dit moet en je kunt dit voor een langere periode opbrengen, dan blijf je beslist op je behaalde gewicht en kom je niet meer aan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Seven Dees Slank © 2017 - Alle rechten voorbehouden