Direct starten

Met SevenDeesSlank start je direct met jouw gezonde levensstijl!

Afslanken moet makkelijk gaan, leuk zijn en vooral tot een blijvend resultaat leiden. En dat alles hoeft niet duur te zijn! De producten van SanaSlank zijn lekker, makkelijk mee te nemen en voor een deel een vervanging van de standaard wekelijkse boodschappen. Hierdoor kunnen kosten worden bespaard.

Meer eiwitten, minder koolhydraten. 
Het werkt heel simpel. Het SanaSlank dieet is een dieet op basis van veel eiwitten (proteïnen), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam na ongeveer 48 uur over op een andere energieleverancier: de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is verbranding van het eigen lichaamsvet, een natuurlijke afslankreactie van het lichaam. Omdat de eiwitrijke producten een hoge hoeveelheid eiwitten bevatten dragen ze bij aan de instandhouding van de spiermassa. Dat is gunstig als je later op gewicht wilt blijven!


Hoe werkt het? 
Je hebt altijd 6 eetmomenten op een dag. In het begin eet je 4 SanaSlank eiwitrijke maaltijden en 2 SanaSlank eiwitrijke snacks. Hiernaast mag ook 2 keer per dag een portie groenten gegeten worden en is het heel belangrijk om minimaal 2 liter water te drinken. Zodra je tweederde van het te verliezen gewicht kwijt bent, worden de SanaSlank maaltijden steeds meer afgebouwd en mogen er langzaam weer koolhydraten en vis, (mager) vlees of vegetarische producten worden gegeten.

Persoonlijke begeleiding 
Het belangrijkste na het volgen van een dieet is natuurlijk het op gewicht blijven. SevenDeesSlank biedt daarom ook deskundige en persoonlijke begeleiding aan.

Start vandaag met een gezonde levensstijl!

 

 

 
Seven Dees Slank © 2017 - Alle rechten voorbehouden