Dry January, doe je ook mee?

http://ssadmin.sanaslank.nl/img/webshop/20180102125628.png

Na een overvloedige decembermaand zijn de meesten van ons erg gemotiveerd om gezonder te gaan eten en leven. Je kunt meer groente en fruit gaan eten, snacks en koek laten staan en natuurlijk meer gaan bewegen. Maar denk ook eens aan alcohol. In het buitenland is het heel gebruikelijk om de hele maand januari geen alcohol te drinken. En sinds vorig jaar wordt dit ook in Nederland gedaan.

Waarom zou je ervoor kiezen om een maand lang geen alcohol te drinken? Wij zetten de voordelen op een rij!

 • Het is goed voor je gewicht. 
  Alcoholische dranken leveren veel suikers en calorieën. Door dit te laten staan dan val je gemakkelijker af.
 • Je slaapt beter
  Met een slaapmutsje val je dan misschien sneller in slaap maar uiteindelijk slaap je rustiger en dus beter als je geen alcohol drinkt.
 • Je bespaart veel geld 
  Want water, thee en koffie zijn stukken goedkoper dan wijn, bier of andere drankjes.
 • Je bent productiever
  Na een avondje flink doorzakken ben je ‘brak’ en dit zorgt er voor dat je niet echt meer optimaal gebruik maakt van je weekend. Zonder alcohol komt er meer uit je handen en kun je bovendien meer genieten van je gezin.
 • Je wordt gezonder
  Als je stopt met alcoholische dranken heeft dit direct een positief effect op je gezondheid. Minder last van maagzuur, betere leverwaarden, een lagere bloeddruk, minder kans op chronische aandoeningen zoals suikerziekte. Wil je er nog meer horen?
 • Het SanaSlank dieet geeft betere resultaten
  Als je bent begonnen met SanaSlank werken alcoholische dranken het afvallen flink tegen. Door hier volledig mee te stoppen heb je beter resultaat.

Conclusie: voor je hele lijf en leden is een maand alcoholvrij een fantastisch idee, dus doe je met ons mee? Feestjes en andere gezellige gelegenheden zijn geen excuus want er zijn voldoende alcoholvrije alternatieven te koop.


NewINShape

Gefeliciteerd!

Dit is jouw start naar een healthy lifestyle en wij helpen je erbij!

 

Met de extra ondersteuning van de eiwitrijke en koolhydraatarme New in Shape producten kun je gezond, lekker en heel eenvoudig gewicht verliezen. Volg

je een (koolhydraatarm) dieet dan is het belangrijk om elke dag

een grote hoeveelheid eiwitten te eten. Eiwitten zorgen ervoor dat je het dieet makkelijk kunt volhouden en ze zijn van groot belang voor het behouden van je spiermassa.

 

Hoe werkt het

Tijdens het New in Shape programma eet je vooral heel gezond: elke dag verse groenten, fruit en gezonde tussendoortjes. Je lunch en diner bestaan uit een stukje vis of mager vlees met veel verse groenten. Koolhydraten beperk je zoveel mogelijk.

Daarnaast gebruik je 6 dagen per week twee New in Shape eiwitproducten per dag. Omdat de New in Shape producten een hoge hoeveelheid eiwitten bevatten dragen ze bij aan de instandhouding en groei van je spiermassa. Dat is gunstig als je later op gewicht wilt blijven!

De zevende dag eet je net zoals de andere dagen, alleen de twee New in Shape eiwitproducten worden vervangen door gezonde maaltijden. Voorbeelden

voor de zevende dag zijn te vinden op de website. Naast je gezonde eetpatroon gebruik je een hoogwaardig voedingssupplement: de Fat burner.

Deze stimuleert de vetverbranding en vermindert de opname van vetten. Dit supplement neem je elke dag tijdens je ontbijt, lunch en diner, in met een glas water.

 

Zo gemakkelijk is het

Om goed te kunnen volhouden is het belangrijk dat je regelmatig eet. Daarom adviseren wij dagelijks drie maaltijden en drie tussendoortjes. Je bepaalt zelf wat je wilt eten, maar het is altijd gezond en koolhydraatarm! Je kiest voor verse groenten, fruit, mager vlees, vis, magere zuivel en verse kruiden. Om het je makkelijk te maken zijn er complete dagmenu’s, deze kun je terugvinden op de website. En voor je lunch en diner zijn er eenvoudige maar zeer smakelijke recepten.

 

Succes verzekerd met New in Shape!

 

Doen!

? Drink dagelijks minstens 1,5  liter water of kruidenthee.

? Eet zes keer per dag: drie keer een hoofdmaaltijd en drie keer een tussendoortje.

? Eet veel groenten en maximaal 2 stuks fruit per dag.

? Eet per dag maximaal 150 gram (soja)yoghurt, kwark of 2 eieren.

? Eet 2 maal per dag maximaal 75 gram vlees, vis, mozarella of feta.

? Gebruik dagelijks maximaal 3 eetlepels olijfolie of kokosolie.

? Beweeg 30 minuten per dag.

? Eet om de 3 uur.

 

Let op!

 • Eet zo min mogelijk koolhydraten.
 • Eet geen fastfood.
 • Eet geen suiker, dus ook geen snoep, koek, taart, ijs.
 • Eet geen kant en klare producten.
 • Bereid geen maaltijden met pakjes of zakjes.
 • Drink geen frisdrank of limonade.

 

 

 
Seven Dees Slank © 2017 - Alle rechten voorbehouden